فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

نتانیاهو: ما همیشه، در هر زمان و مکان علیه ایران اقدام می‌کنیم

نتانیاهو: ما همیشه، در هر زمان و مکان علیه ایران اقدام می‌کنیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه تل آویو «همیشه و در هر مکان علیه ایران اقدام می‌کند»، بار دیگر ایران را به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای متهم کرد و مدعی شد که «تهدیدات تهران در صورت دستیابی به سلاح هسته‌ای بیشتر خواهد شد».
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۱۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شنبه شب در اظهاراتی تکراری علیه ایران گفت: «ما همیشه و در هر مکان و زمان علیه ایران اقدام می‌کنیم و همه می‌دانند که تهدیدات تهران در صورت دستیابی به سلاح هسته‌ای بیشتر خواهد شد».

وی در ادامه از آمریکا به دلیل حمایت تسلیحاتی از رژیم صهیونیستی و مواضع واشنگتن در شورای امنیت تقدیر و تشکر کرد و گفت: «در حالی که اهداف خود را در غزه دنبال می‌کنیم، با فشار بین المللی روبرو هستم».

وی همچنین حزب الله لبنان را تهدید کرد و گفت: «اگر حزب الله جنگ خود در جبهه شمالی را توسعه دهد، ضربات غیر قابل توصیفی را دریافت خواهد کرد».

نتانیاهو همچنین مدعی شد که «ما عملیات نظامی خود را در جنوب و مرکز نوار غزه، بالا و زیر زمین، افزایش می‌دهیم و رهبران حماس را از بین می‌بریم».

وی ادامه داد: «ما به پیروزی‌های بزرگی دست یافته‌ایم و هزینه‌های سنگینی متحمل می‌شویم. پیروزی نیازمند زمان بیشتری است و جنگ تا ماه‌ها ادامه خواهد داشت».

همزمان مشاور رسانه‌ای پیشین نتانیاهو گفت: «به ما گفته بودند نابودی حماس نزدیک است و ما هم همینطور فکر میکردیم، اما حالا می‌گویند این مساله نیاز به زمان زیادی دارد!». / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار